Štampaj
OBJAVLJENO: 09.08.2018.

Izmjena organizacije saobraćaja međunarodnih putničkih vozova

Saopštenje za sajt Željeznički prevoz Crne Gore obavještava svoje korisnike da će zbog radova najavljenih od strane Infrastrukture Železnica Srbije na području stanice Resnik, u periodu od 7. do 10. avgusta 2018. doći do izmjene saobraćaja međunarodnih vozova na sljedeći način:

  • Međunarodni dnevni voz broj 430/431 koji saobraća na relaciji Bar – Topčider će na dionici pruge Lazarevac – Topčider koristiti alternativni prevoz autobusima. Prevoz autobusima će biti u organizaciji preduzeća „Srbija Voz“. Takođe, zbog ove izmjene neće saobraćati kola za prevoz praćenih automobila za navedeni period.
  • Međunarodni noćni voz broj 432/433 koji saobraća na relaciji Bar – Topčider će na dijelu pruge Infrastrukture Železnica Srbije saobraćati zaobilaznicom i to na relaciji Kraljevo-Lapovo-Velika Plana-Mala Krsna. Ova izmjena organizacije u saobraćaju će izazvati duži prevozni put i vrijeme trajanja putovanja navedenih vozova u pomenutom periodu. U stanici Požega neće biti obezbijeđen ulazak i izlazak putnika zbog kola za prevoz praćenih automobila koja saobraćaju u sastav ovog voza.
  • Međunarodni voz broj 1136/1137 koji saobraća na relaciji Bar – Subotica će na dionici pruge Lazarevac – Resnik koristiti alternativni prevoz autobusima. Prevoz autobusima će biti u organizaciji preduzeća „Srbija Voz“. Na relaciji Subotica – Resnik putnici će biti prevezeni rezervnom garniturom preduzeća „Srbija Voz“.

×